El cànnabis provoca marejos en treballadors d'una empresa

El fum d'un club de consumidors de marihuana de Terrassa entra en el local del costat i impregna tot el material d'olor a maria

J.M.O.
24 d'octubre del 2013


Els treballadors de l'empresaMalltexsurten cada dia de treballar amb mal de cap i  marejats per culpa d'un club de cànnabis que tenen a tocar. L'olor, expliquen alguns dels seus responsables, acabarà per impregnar-se a la roba, bona part destinada al públic infantil. Els responsables del club ja treballen per reduir l'impacte.

Tot va començar fa unes tres setmanes, quan en el local contigu a Malltex es van instal·lar uns nous llogaters. La sorpresa va ser majúscula quan van descobrir que es tractava d'un club de consum de cànnabis. Abans de l'obertura, en el moment de les obres, ja sabien que hi hauria nous veïns perquè els havien fet un forat amb una broca. Però aquest no era el problema, atès que no hi ha cap oposició a l'ús privat de cànnabis, sinó que les parets són molt primes i el fum entra a l'empresa i afecta els 45 treballadors i el material. Des de Malltex s'indica que el consum ja comença a les 10 o a les 11 del matí, i no s'atura al llarg de dia, tot i que a les set es plega i no sé sap què passa més tard.

L'empresa s'ha posat en contacte amb els responsables del club i reconeixen que hi ha ha predisposició a solucionar el problema, i ara es mira de segellar algunes de les juntures.

L'empresa s'ubica al carrer de les Borges Blanques, 88, bis, al polígon industrial de La Grípia. Pere Verdera, de Malltex, diu que l'associació de veïns els ha manifestat la seva oposició al club des d'un principi.

"La policia municipal diu que no hi pot fer res, i Medi ambient de l'Ajuntament de Terrassa també respon que la solució és molt complicada. Estem indefensos". Saben que per la via legal hi tenen poc a fer ja que el club disposa dels permisos pertinents, i aposten pel diàleg.