L’Euncet beca assistents a la Nit de l’Empresari

L'escola de negocis aposta per la formació de les empreses i ajuda a fer màsters i postgraus

La Torre
22 d'octubre del 2013
L'Euncet Business School de Terrassa col·laborarà en la 19a edició de la Nit de l’Empresari, organitzada per la patronal Cecot per al proper 25 d’octubre, amb una clara aposta per la formació de les empreses, tant dels seus treballadors com dels equips directius.

L’escola de negocis becarà als assistents d’aquesta cita empresarial amb 1.001 euros per realitzar l’Executive MBA o el màster en Community Management del centre i amb 501 euros per cursar un d’aquests postgraus: el Programa de Desenvolupament Directiu, el
de Direcció d'Operacions i Supply Chan Management, el de Control de Gestió o el Programa de Vendes Business to Business (B2B).

La Nit de l’Empresari d’enguany té el lema En rebel·lia positiva, un lema que resumeix molt bé quin és l’estat d’ànim de la majoria dels empresaris, després d’uns difícils anys de crisi econòmica. L’Euncet, que considera que la formació és essencial per una bona gestió empresarial, ha creat una app expressament per a aquest acte que permetrà als assistents verificar, al moment, la beca que obtindran per cursar la formació a l’escola de negocis. L’aplicació és molt senzilla i intuïtiva i permet conèixer l’àmplia oferta formativa de l’Euncet en màsters, programes i postgraus. La Nit de l’empresari se celebrà divendres a les vuit del vespre, al Recinte Firal de Terrassa (Pg. Vint-i-dos de Juliol, 265), i estarà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

Els assistents a la Nit de l’Empresari tindran la beca d’estudis garantida si trien algun d’aquests estudis:

Community Management
Aquest màster comença el proper 8 de novembre.

L’Euncet Business School, en col·laboració amb Foment Formació, ha posat en marxa una titulació amb tres vessants que proporcionen una visió estratègica, per tal de poder integrar aquest en la nostra projecció professional de forma òptima. El mòdul de community management aporta una visió global de les funcions d’aquest perfil i de la seva integració en l’organització i les diferents
àrees, així com del paper estratègic del social media manager. D’altra banda, el mòdul de personal branding integra la creació i el desenvolupament d’una marca personal dins de l’estratègia de social media, de forma que la potenciï i reforci. Per últim, les social media tools constitueixen les eines i metodologies necessàries per implementar eficaçment les estratègies definides en l’entorn digital, de forma que tinguin un impacte real en els resultats de l’empresa.

Executive MBA
Començarà el 8 de novembre.

L’MBA de l’Euncet té una orientació més centrada en el mercat global i amb continguts tecnològics que capaciten l’alumne per gestionar els nous models organitzatius. L’estudiant adquireix una visió estratègica del procés de desenvolupament d’una empresa, i una base conceptual i metodològica de treball per conèixer les noves regles del joc i per poder redissenyar l’organització de manera que resulti flexible i competitiva en els nous mercats.

PDD - Programa de Desenvolupament Directiu
La data d’inici és el proper 25 d’octubre.

Proporciona uns coneixements teòrics i pràctics que desenvolupen les habilitats i capacitats necessàries per a la gestió estratègica i
directiva de les empreses, tant en el dia a dia, com pel que fa a situacions de canvi, conflicte o alteracions de la conjuntura econòmica i de mercat La titulació és un diploma de Postgrau en Administració i Direcció d'Empreses per la UPC School of Professional & Executive Development, per a alumnes llicenciats o graduats que finalitzin el programa amb èxit.

Direcció d’Operacions i Supply Chain Management
S’inicia el proper 28 d’octubre i ofereix als professionals de les àrees operatives de les empreses (producció, logística, compres, qualitat, enginyeries, etc.) les eines i tècniques necessàries per millorar-ne la competitivitat, dins l’àmbit de les operacions, que
ha esdevingut una de les àrees clau de les empreses. El postgrau permet percebre l’àrea d’operacions i la relació combinada amb la resta de funcions empresarials d’acord amb la importància que tenen dins de qualsevol organització, i proporciona una sèrie de models, eines i metodologies enfocades a la presa de decisions tècnicament factibles i econòmicament òptimes, entre d'altres.

Postgrau en Control de Gestió
S’ha iniciat el 21 d’octubre, però tot i això les persones que els interessi encara estan a temps de matricular-s’hi. Té com a objectiu preparar els estudiants per assolir llocs de responsabilitat, i els capacita per desenvolupar-se en les àrees de la comptabilitat superior, la comptabilitat analítica, el control de costos i el control de gestió, que són les àrees clau que qualsevol empresa necessita controlar acuradament en entorns competitius i canviants com els actuals.

Programa de Vendes Business to Business (B2B)
Començarà el 9 de novembre.

Forma als assistents perquè assoleixin una visió estratègica de la comercialització de productes i serveis entre empreses, per optimitzar els resultats i millorar les relacions amb els clients. A més, proporciona competències genèriques, com capacitat de gestionar equips, lideratge, habilitats de negociació i capacitat de generar noves idees i resoldre conflictes, competències específiques imprescindibles per a aquest perfil professional.