Fashion&Dinner Friday es repetirà

La festa de la moda es farà dos cops l'any després de l'èxit de la primera edició

La Torre
22 d'octubre del 2013
Terrassa va acollir la primera edició de la Fashion&Dinner Friday. Va nèixer amb voluntat continuista i que un cop feta la valoració s’ha decidit portar-la a terme dos cops l’any per presentar les temporades de Primavera-Estiu i Tardor-Hivern.

L’esdeveniment estava distribuït en dues zones, una on estava situada la passarel·la i on es van poder veure totes les tendència de moda de la temporada tardor-hivern de la ma de tots els comerços de roba i complements del nostre Eix Comercial i una zona de restauració on els nostres establiments de restauració, pastisseria i cellers oferien a tothom que volia la opció de sopar mentre veia la desfilada.

La vetllada va ser un èxit total, amb una assistència d’entre 400-500 persones, i on es van poder degustar unes 1.500 tapes.

Els comerços que van passar a seva moda van ser, Boutique Margarita, Calçats Guzman, Cotton, Domènech Òptics, Glòria Moda Íntima, Marchuet Moda Home, Merceria St. Pere, Nina i Punt Moda. Així mateix els establiments de les degustacions van ser, Bar El Tastet, K’Dolç, Marina Bar i Vinalium.

Destacar la feina realitzada per Innova’t Perruqueria i Estètica amb el pentinat i maquillatge de tots els models, així com el show de perruqueria on van realitzar un canvi de look en 15 minuts.

Els assistents van quedar encantats pel muntatge de l’acte i pel funcionament del mateix. La roba, el calçat i els complements van agradar molt i al dia següents alguns dels assistents es van adreçar a les botigues a interessar-se per aquests models.

La bona tasca dels models van donar el toc professional a la passarel·la que buscàvem des de l’organització. La vetllada va estar amenitzada pel l’Omar Oller presentador i showman que va donar el toc d’humor just a l’acte i ho va fer passar d’allò més bé als assistents.

El muntatge de l’escenari, llums i música va anar a càrrec de la Sala de Festes Fred Astaire.