Miquel Pujadó canta les llums i ombres de Brassens a l'Alegria

La Torre
17 d'octubre del 2013
Brassens i Pujadó, els protagonistes al Teatre Alegria

Aquest divendres, dia 18, a partir de les deu de la nit tindrà lloc l'espectacle "Brassens, llum i ombra". Miquel Pujadó és l'encarregat d'aquesta obra que es podrà veure al Teatre Alegria i que comptarà també amb la presència de Joan Humet al contrabaix, Manel López a l'acordió i Olga Suàrez com a solista.

Georges Brassenc (1921-1981) és un dels més grans autors i intèrprets de cançons del segle XX, i ha estat considerat per escriptors com Gabriel Garcia Márquez "el millor poeta francès contemporani". És a la gran Cançó d’autor europea allò que Shakespeare és al teatre. Lúcid, irònic, atemporal, a cavall de l’expressió popular i de la literatura culta, les seves cançons són més actuals que mai.
 
"Brassens, llum i ombra" és la base d’un nou espectacle on Pujadó interpreta d'una vintena de temes brassenians, alguns de molt coneguts ("La mala reputació", "El goril·la", "Pobre Martí", "La bona Margot") i d’altres que seran tota una descoberta per a molts ("El petit flautista", "La fila índia", "Don Joan"). Són cançons poètiques, punyents, sovint divertidíssimes i hilarants... autèntics antídots contra l’estupidesa i el pensament gregari. El preu de l'entrada és de 10 euros.