El Correllengua també passa per Vacarisses

Lluïsa Tarrida
17 d'octubre del 2013
Els components d'Aquí i d'Allà posaran música a la vetllada

Aquest divendres, dia 18, s'iniciaran els actes de celebració del Correllengua 2013, sota el lema "Llengua, cultura i llibertat" i dedicat als 10 anys de la mort del poeta Miquel Martí i Pol organitzat per CAL Vacarisses. Així doncs, aquest divendres a partir de les set de la tarda tindrà lloc al Casal La Tapa un campionat d'scrabble. Els actes principals tindran lloc el dissabte. 

A les onze del matí, el Parc de l'Aranya acollirà un esmorzar i jocs de cucanya. A la una del migdia serà el torn d'un dictat per adults i infants al Punt de Vol mentre que una hora més tard, es farà la lectura del manifest, al mateix lloc. El Punt de Volt també ha estat el lloc escollit per donar cabuda als participants del dinar popular.

A les cinc de la tarda, el Punt de Vol s'omplirà de cultura popular. Començarà una actuació dels Bastoners de Castellbell i els seguirà un concert i ball tradicional amb la música d'Aquí i d'Allà i a dos quarts de vuit serà el moment de l'arribada de la flama i l'actuació dels Diables de Vacarisses.