Immersió en el món de saxos, ewis i maquinetes amb Llibert Fortuny

El músic ensenyarà de manera divertida el què podem fer amb una octava i un delay

La Torre
10 d'octubre del 2013

Llibert Fortuny apropa a la canalla el seu món de saxos, ewis i maquinetes que porten a camins plens de corriols. Sorprendrà a tota la família.  Ensenyar de manera divertida el què podem fer amb una octava, un delay, què és un ritme, la pulsació, loopejar entre tots i veure com podem jugar amb un ordinador, com els elements que tenim avui en dia poden amplificar i crear nous horitzons mai imaginables per molt de nosaltres.

Llibert Fortuny
Format al Conservatori de Manresa i al Berklee College of Music de Boston (E.U.A), La carrera de Llibert Fortuny és molt activa des de 2002: rep els millors premis de jazz de l’àmbit català. També és l’autor del “Ball de l’Àliga” de la Patum de Berga que sona en l’ entrada solemne de la senyera.

Actualment el saxofonista toca amb Triphasic i col·labora amb el pianista Manel Camp en els espectacles “Mozart en clau de jazz” (des de 2007) i “Populina” (2011). Paral·lelament treballa amb altres projectes com “Sona Bach“, espectacle que té com a objectiu apropar als més petits la música de J.S.Bach.

Lloc:El Vapor (Espai de Creació Musical),  C/ Mare de déu dels Àngels 76, inferior F
Organitza: Casa de la Música Terrassa
Preu: Gratuït
Dia: 19 d'Octubre a les 18.30h