Els administradors de Finques Col·legiats, contra l'intrusisme

Enrique Vendrell denuncia la inflació legislativa a la que esta sotmès el sector de l'habitatge

La Torre
11 d'octubre del 2013
El Col·legi d’Adminitradors de Finques de Barcelona-Lleida celebrava aquest divendres dia 11, una jornada de treball pels col·legiats de Terrassa, Matadepera i Castellbisbal a la cambra de comerç de la capital vallesana. En aquest cas van ésser una trentena els que van assistir a l'acte que va ser presidit per Enrique Vendrell, Lluis bou, vicepresident primer, Mariano Hervas, secretari, Lluís Margenat, cap de la Comissió de Comarques, i Pilar Gràcia delegada al Vallés.

Enrique Vendrell va aprofitar per denunciar la important inflació legislativa a la que esta sotmès el sector de l’habitatge que ha viscut en els últims mesos la reforma de la Llei d'Arrendaments urbans, l’aprovació de l'Avantprojecte de Llei de serveis i col·legis professionals, l’Avantprojecte de reforma del Règim Jurídic de la Propietat Horitzontal del Llibre Cinquè del Codi Civil de Catalunya, actualment en tràmit parlamentari, i la nova certificació energètica.

Entre els temes previstos per debatre al llarg de la jornada els que van generar mes interès per part dels col·legiats van ser el referents a l'intrusisme professional que exerceixen alguns particulars i institucions i a la mala praxis. El President va animar als professionals presents a exercir la professió amb l'ajuda i tutela del Col·legi, dient-los que el CAFBL no dubtarà en exercir la seva funció disciplinaria amb totes les queixes que se li presentin.  

Al clausurar l'acte, el president donava les gracies als assistents dient que havia estat un acte molt productiu i engrescador i va cedir en un gest de simpatia la paraula a Joan Gràcia, el col·legiat present més veterà que aquest compleix els 50 anys de professió, qui va tancar la jornada amb una petició “Hem de prestigiar la professió i aconseguir l’excel·lència amb la correcta de les lleis que regulen l’habitatge. No perdem les bones costums”.

Les Trobades són jornades de treball, accions de proximitat que organitza periòdicament la Comissió de Comarques amb l’objectiu de poder conèixer més a prop les realitats locals amb les que es troben els Administradors de Finques Col·legiats en cada un dels territoris catalans que pertanyen a seva la zona d’influència, així com abordar les problemàtiques, o les dificultats que per zona pugui haver-hi.