L'educació republicana arriba a Terrassa

Aquest dijous, es reprèn el cicle "Llibres educats" a càrrec de l'Associació de Mestres Alexandre Galí

per Lluïsa Tarrida , 9 d'octubre de 2013 a les 10:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació de Mestres Alexandre Galí i la cooperativa Abacus de Terrassa van començar fa uns mesos un cicle de xerrades-presentacions de llibres sobre educació. El cicle s'anomena "Llibres Educats" i ja s'han fet quatre presentacions amb els autors. El format és el del diàleg amb l'escriptor en relació al llibre que es presenta i a les idees i temes que es desenvolupen als assaigs. Els diàlegs són moderats per Carles Codina, membre de l'associació i professor de secundària al Montserrat Roig. El cicle està dirigit especialment als docents de totes les etapes educatives, a pares i mares interessats en temes sobre educació i a estudiants universitaris interessats en l'educació.

Després de presentacions com "Caos a les aules", d'Antoni Dalmases o "La alegría de educar" de Josep Maria Marrassé, aquest octubre i novembre es tornen a recuperar. En queden dues, i la primera tindrà lloc aquest dijous dia 10 a les set del vespre a l'Abacus de Terrassa. S'hi presentarà "Per una educació republicana" (Editorial Barcino), de Gregorio Luri i comptarà amb la presència de l'autor. 

Participació