Bernat Marcilla, tercer en el XII Triatló Infantil d’Igualada

La prova cadet va constar de 250 metres de natació, 6,3 de ciclisme i 3,2 de cursa a peu

08 d'octubre del 2013
Podi de la Triatlço Infantil d'Igualada amb Bernat Marcilla (dreta)) Foto: CNT

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Bernat Marcilla va assolir una esplèndida tercera posició en categoria cadet en el XII Triatló Infantil d’Igualada que va disputar-se dissabte passat. La prova cadet va constar de 250 metres de natació, 6,3 quilòmetres de ciclisme i 3,2 quilòmetres de cursa a peu.

Marcilla va aturar el crono en 43’31” en una prova que va dominar Miquel Esteban, guanyador amb 42’37”. Jan Bonet va ser segon amb 42’59”. El Natació va presentar tres triatletes més en categoria infantil. En aquest cas, la prova va estar integrada per 100 metres de natació, 4,2 quilòmetres de ciclisme i 1600 metres de cursa a peu. Maria Maiques va ser quarta en l’apartat femení amb 29’12”. Al seu torn, en l’apartat masculí, Martí Sender va ocupar l’onzena plaça amb 21’41”, mentre Marc Nieto va ser 13è amb 32’38”.