Primera derrota del juvenil del Jabac

La DAMM va marcar l'únic gol del partit al minut 81

07 d'octubre del 2013
El juvenil “A” de la Unió Jàbac i Terrassa no va poder continuar amb l'excel·lent ratxa d'inici de temporada, i va perdre el seu primer partit de la competició, davant el C.F. Damm (0-1). El conjunt visitant va ser superior. La primera part va tenir un domini altern, amb les millors ocasions pel conjunt visitant, especialment del davanter Juan Pablo, que va estavellar dues pilotes al travesser. Després, els egarencs van anar trobant el lloc i van equilibrar el joc. S'arribava al descans amb el 0-0 inicial.

El segon temps va continuar amb el mateix guió, amb un Jabac defensant els atacs del conjunt visitant, que portava el pes del partit, encara que tampoc amb ocasions clares de gol. Al minut 67 va arribar la jugada clau, ja que el defensa Jony va ser expulsat en rebre la seva segona targeta groga, en una falta que només va veure el col·legiat.

Els locals van haver de reajustar les seves línies, i la Damm va dominar encara amb més insistència. A poc a poc el Jabac retrocedia metres i així va ser com al minut 81 Doncel anotava el gol de la victòria. El seu xut va rebotar en un defensa egarenc.