Un terrassenc, protagonista del videoclip 'Bombolles' d'Els Pets

L'actor Roger Batalla centra bona part de la història que es narra en el primer single del grup de Constantí del disc "Àrea Petita"

Lluïsa Tarrida
03 d'octubre del 2013
El passat dia 1 d'octubre Els Pets van treure el seu darrer dísc, "Àrea Petita". Llargament esperat pels seus fans després de tres anys de sequera, la nova proposta del grup de Constantí compta com a primer single amb la cançó "Bombolles".

Enregistrat a les platges de Torredembarra i sota la direcció de Sergi Canyelles, el videoclip compta amb un protagonista especial: l'actor egarenc Roger Batalla. Ell, juntament amb quinze persones més, donen vida a la història de Bombolles. El terrassenc és el primer a aparèixer en escena i va sortint al llarg dels gairebé quatre minuts en diverses ocasions, això sí, sempre recobert de pintura. Nascut a Terrassa el 1980, Batalla ha participat en sèries com El Barco o en pel·lículs com Mil Cretins o Vlogger.

El disc representa una proposta nova d'Els Pets, amb sonoritats i instrumentacions també diferents, enregistrat a cavall entre Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) i els estudis de Barcelona del nou productor, Raül Fernàndez (Refree). Són 12 cançons que també inclouen una picada d’ull a la música tradicional mostrada amb «Romanço», un tema cantat a duet entre Joan Reig i Maria Rodes i amb la Guerra Civil espanyola com a tema de fons.