Troben el noi desaparegut a Les Pedritxes

El jove, de 22 anys pateix la síndrome de Down

J.M.O.
02 d'octubre del 2013
Equips d'emergència a Les Pedritxes Foto: J.M.O.

Un noi de Terrassa amb la síondrome de Down, Víctor, ha desaparegut aquesta tarda, cap a les sis, a Les Pedritxes, segons sembla després d'entrenar a tennis. El jove, de 22 anys, de complexió forta i alt, al voltant d'un metre vuitanta, portava una samarreta de color taronja quan s'ha escapolit. Un cop els monitors han denunciat el fet, s'ha obert tot un dispositiu de recerca al voltant de la carretera de Talamanca, amb dotacions de Bombers de la Generalitat -fins a nou vehicles, Mossos d'Esquadra i un helicòpter, a més de la policia municipal-.

Bombers de Matadepera acaba d'anunciar en una piulada que ha estat trobat i que s'acaba la recerca.

La feina des de l'aire s'ha acabat tot just marxar la llum del dia. Hores d'ara -nou del vespre- encara no havia estat localitzat, informen els Bombers, que han muntat un camp avançat a l'aparcament situat al davant de les instal·lacions del CD Terrassa. La desaparició ha coincidit amb els moments de més trànsit a la carretera de Talamanca i de més activitat al club, per ser l'hora d'entrenament de bona part dels equips d'hoquei i de tennis.

La zona està farcida d'urbanitzacions i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt està a tocar, amb una gran quantitat de zones boscoses.

Les darreres informacions parlaven que el noi havia estat vist a dos quarts de vuit de la tarda. Una terrassenca resident a Matadepera, sòcia de l'Atlètic, se l'havia trobat darrere les instal·lacions esportives mentre entrenava. Fins i tot havia parlat amb ell.