Terrassa acull les gales del concurs «Uno de los nuestros»

RTVE emetrà d'aquí uns dies el primer programa d'aquest nou format musical gravat íntegrament al Parc Audiovisual ubicat a la ciutat

Lluïsa Tarrida
03 d'octubre del 2013
Carlos Latre és el presentador del nou concurs musical
Carlos Latre és el presentador del nou concurs musical | Foto: Anna Cuevas
Carlos Latre és el presentador del nou concurs musical Foto: Anna Cuevas

Divendres passat, La Torre va ser convidada a la presentació oficial del nou programa de TVE "Uno de los nuestros" que s'està duent a terme al Parc Audiovisual. Es tracta d'un nou format de talent show que busca el millor vocalista d'Espanya en un espectacle en què es barregen emocions, música, ball i molt humor, en part gràcies al seu mestre de cerimònies, Carlos Latre. El programa s'emetrà en els propers dies per La 1.

Un grup de 14 músics ha format una orquestra anomenada Los Nuestros. Amb un look de mafiosos i amb ampli repertori l'únic que els falta és un cantant que lideri el conjunt. Els participants hauran de guanyar-se el favor de l'orquestra ja que seran els músics qui valoraran, votaran i expulsaran els concursants cada setmana. El guanyador del concurs es convertirà en cantant i líder de l'orquestra i s'endurà un premi de 25 mil euros.

Més de 3.000 persones s'han presentat al càsting del programa. De tots, només un grup d'entre 50 i 60 aspirants tindran l'ocasió d'actuar a la televisió en directe i davant de la banda i d'un jurat format per María del Monte, Javier Gurruchaga i Roser. De tots els aspirants que participaran a les primeres gales, només 14 es convertiran en concursants del programa. En les primeres gales els candidats tindran 20 segons per cantar acompanyats de l'orquestra. Aquell que aconsegueixi que tots els músics segueixin tocant, es convertirà en un dels finalistes. Si només n'hi ha entre 7 i 12, l'aspirant haurà d'esperar al final del programa per saber si és acceptat o no.