La CUP dóna les quotes als docents de les Illes

La Candidatura defensa la lluita del professorat per una educació pública i en català

La Torre
27 de setembre del 2013
En una acció de suport amb la lluita per una educació pública i en català a les Illes, la Candidatura d’Unitat Popular de Terrassa ha donat les quotes d’un mes de la seva militància a la caixa de resistència de l’Assemblea de Docents. Aquest gest se suma a les múltiples mostres de suport que s’estan estenent per tots els Països Catalans i fins tot més enllà.

"La vaga indefinida de docents i estudiants és el símbol de la resistència, de la dignitat, de la valentia d’una gent, d’unes treballadores i d’unes estudiants fartes de seguir carregant a l’esquena les misèries que imposa l’Europa del capital. Per poder dir prou cal ser forts. I accions com aquesta ho demostren. I no sols que tenim la força per resistir sinó també la il·lusió per vèncer, per que tenim alternatives que han nascut a peu de carrer i arrelen entre les classes populars d’aquest país".

La CUP està convenúda que la independència ha de servir per canviar-ho tot. A Terrassa ja ha mostrat el seu suport concentrant-se el passat dimarts davant la seu del PP en el marc de la campanya “Independència per canviar-ho tot”, de la qual en formea part, i aquest dijous a partir dos quarts s'ha fet una festa solidària amb la vaga al Casal Popular l’Atzur, que enviarà també tots els beneficis a la Caixa de Resistència.

"En aquest sentit, la CUP de Terrassa vol sumar-se a l’empenta i reconeixement que des de la Terrassa rebel s’envia cap a les nostres Illes. Perquè la vaga demostra que tot està per guanyar i no hi ha res perdut. Que som un poble viu i en moviment, capaç de resistir, capaç de vèncer. Si un país és la seva gent, les docents i els estudiants de les Illes són la nostra gent".