Vuitè lloc pel cadet Ratera en el Triatló de Calafell

Va constar de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 de cursa a peu

26 de setembre del 2013
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Daniel Ratera va obtenir la vuitena plaça en categoria cadet en el Triatló de Calafell que va disputar-se diumenge.

La prova, de modalitat esprint, va constar de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu.

Ratera va aturar el crono en 1h04’59” en una cursa que va dominar Ernest López (CN Olot), guanyador amb 58’31”. En categoria absoluta, el triomf en l’apartat masculí va correspondre a Iñaki Baldellou (Fasttriatlón Club), amb una marca de 52’52”, mentre que, en l’apartat femení, Laura Gómez (Triatlón Ferrol) va vèncer amb 59’48”.

El CN Terrassa Cicles Morenito va comptar amb un altre participant en aquesta prova, Germán Hidalgo, que va finalitzar en el lloc 197 amb 1h04’37”.