El comitè d'empresa de Diari de Terrassa refusa els acomiadaments

La publicació ha fet fora 14 treballadors des de 2008

J.M.O.
25 de setembre del 2013
Els delegats dels treballados del Diari de Terrassa estan capcots. Les negociacions amb els representants de l'empresa no han arribat a bon port i cinc redactors han anat al carrer. Pamela Navarrete, màxima representant del comitè, afirma que es rebutja i es lamenta "la decisió unilateral" dels propietaris. A més, remarca que les converses tenien com a principal objectiu mantenir tots els llocs de treball.

Pamela Navarrete explica que els arguments de l'empresa són econòmics, tot i que "en els darrers vuit anys només en una ocasió se'ns va permetre veure quin era l'estat de comptes, i ja fa temps". La delegada destaca que amb  els cinc acomiadaments d'aquesta setmana ja en són 14 des del 2008, als que cal sumar dues baixes voluntàries "no cobertes", les de Cristina Mas i Juan Carlos Montes.

Pamela Navarrete rebla que tres de les persones que han anat al carrer tenen més de 50 anys, amb tot el que significa això en un moment de crisi molt dura, en especial al món de la comunicació. La delegada diu que l'empresa no s'ha avingut a raons i ha tirat pel dret.