Èxit en la primera convocatòria de Malalts de Reggae

La Torre
25 de setembre del 2013
Un dels dj's que van actuar la nit de divendres
Un dels dj's que van actuar la nit de divendres | AMR
Un dels dj's que van actuar la nit de divendres Foto: AMR

Aquest divendres passat el bar Coma9 del carrer Pare Llaurador de Terrassa es va celebrar la primera sessió dels selectors de l’associació Malalts de Reggae a càrrec de tots els seus integrants. Pep Valls era el conductor de la vetllada que va començar de la mà de DJ Xavio, que va punxar temes clàssics d’early reggae com "Scandal in a Brixton Market" de Laurel Aitken, passant per skinhead reggae britànic i acabant el seu set amb clàssics d’ska com "Carry Go Bring Come" de Justin Hinds & The Dominoes o "Marcus Garvey" de The Skatalites.

El següent selector va ser el Professor Pineda que amb el show que ja ens tenia acostumats com a cantant de Guaita’ls, va començar amb un tema de R&B per tot seguit punxar el gran tema de Harry J Allstars "Liquidator" i després continuar amb temes rocksteady. En aquest moment de la nit la sala començava a estar gairebé plena i era el torn de Nasius Clay DJ, el col·leccionista de l’entitat que va seleccionar rareses jamaicanes d’early reggae i rocksteady. En el punt àlgid de la nit va ser el torn de Rals DJ, que juntament amb Markus FM al micro va seleccionar els temes més moderns d’ska clàssic i reggae americà.

Després de la bona rebuda que va tenir la primera sessió de MDR, des de l'entitat ja n'han previst una segona per al mes de novembre, en concret el dia 8, on s’espera poder convidar un col·lectiu de DJ’s de fora de la ciutat i poder realitzar una nova vetllada de música jamaicana.