Nous èxits dels matadeperencs Montse Mollet i Lluís Vila

25 de setembre del 2013
Mollet va guanyar la Cursa Popular de la Rialp Matxicots

Dos nous èxits d'esportistes locals: l’atleta matadeperenca Montse Mollet va guanyar la Cursa Popular de la Rialp Matxicots en categoria veterans, que es va celebrar el passat 15 de setembre. Mollet va superar els 17 km de la prova, amb un desnivell d’uns 1.300 metres, en 2 hores, 47 minuts i 41 segons. A més, la matadeperenca va creuar la línia de meta en setena posició de la general femenina.

D'altra banda, el triatleta Lluís Vila també va signar una actuació molt destacada ara fa una setmana, quan va aconseguir la quarta plaça de l’Open Challenge Triathlon de Tossa de Mar. El triatló, de distància olímpica, proposava un recorregut de 1.500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km a decurs a peu, que Vila va superar en 2 hores, 18 minuts i 45 segons, a menys de mig minut del tercer classificat.