Rècord de participants en el VII Aquatló Infantil

La prova va constar de dos trams de cursa a peu i d'un de natació

23 de setembre del 2013
El CN Terrassa va organitzar ahir el VII Aquatló Infantil, una prova de promoció i de caràcter participatiu adreçada a nens i nenes d’entre 7 i 14 anys. L’esdeveniment va resultar tot un èxit, atès que va registrar-se un rècord de participació.

L’aquatló va constar de dos trams de cursa a peu i d’un tram de natació. La primera sortida va dur-se a terme a les 10 del matí i va aplegar la categoria prebenjamí femenina. La primera en recórrer els 200 metres a peu, els 50 metres de natació i els 200 metres més a peu va ser Berta Vila, per davant d’Aina Vert i d’Emma Vera. En la prova masculina, que va arrencar quinze minuts més tard, va imposar-se Blai Marcilla, que va superar Ferran Bou i Àlex Escuder.

Pel que fa a la categoria benjamí, que va disputar-se sobre unes distàncies de 400 metres de cursa a peu, 100 m de natació i 400 metres més a peu, Eloi Tejedor va fer-se amb el triomf en l’apartat masculí. Oriol Alarcón i Dídac Vera van ocupar la segona i la tercera posició. Pel que fa a l’apartat femení, la victòria va correspondre a Laia Díaz, que va creuar la línia de meta per davant de Laura Abril i Judith Salinas.

En la categoria aleví, que va desenvolupar-se sobre la mateixa distància que la benjamí, Iker Soto va esdevenir el més ràpid. Pau Velasco i Juan Esteban van aconseguir el segon i tercer lloc. En l’apartat femení, triomf per a Alba Alarcón, que va superar Marta Arranz i Júlia Pérez, segona i tercera respectivament.

Finalment, en categoria infantil, el recorregut va constar de 600 metres de cursa, 150 m de natació i 600 metres més de cursa. En l’apartat masculí, Albert Soto va imposar-se per davant d’Enric Joan Tejedor i de Gerard Bou. Així mateix, Gemma Díaz va dominar la cursa femenina, tot superant Mariona Pérez i Emma Arranz.

Tant els boxes, l’espai on els inscrits es canvien d’indumentària per participar a cada modalitat, com la meta van estar ubicades a la Plaça Dura del club. La piscina de 50 metres va acollir els trams de natació.