Punt d'Art es reconverteix en una galeria digital

El local del carrer de Vola acull un Mercat de pintures a baix cost

J.M.O.
21 de setembre del 2013
La galeria Punt d’Art inicia una nova etapa. Aquest divendres ha inaugurat la darrera exposició al seu espai cultural del carrer de Volta 12, ja que a finals del proper mes d’octubre tancarà les portes d’aquest local per convertir-se exclusivament en una galeria digital. És una visió de present i futur, per això s’acull al temps actual format per les noves tecnologies. Cada vegada hi ha més negocis, entre ells galeries, que troben a la xarxa un confort de cara a la seva visió empresarial, pel que fa a l’eliminació de fronteres i despeses. Amb els temps que corren, aquest fet ha esdevingut necessari per arribar al màxim de gent possible, al mínim cost .

Aquest espai cultural es transforma, però seguirà oferint el servei de galeria d’art, continuant amb la mateixa línia d’artistes locals i d’arreu de Catalunya. Tanmateix, fins al dia 25 d’octubre els amants de l’art podran gaudir de l’última exposició, en aquest local, que porta per títol “Mercat de pintures Low Cost” i a on hi regnen paisatges naturals, bodegons o figures  de diferents tècniques i estils. Entre els artistes hi trobem pintors de la talla d’en Joaquim Vancells, Ramon Cortès, Isidre Òdena i Sebastià Freixas, entre d’altres. Com a singularitat, hi ha exposat a l’aparador, un quadre que porta per nom Portal de Sant Roc, del 1954, pintat per Enric Rosell. Es poden aconseguir totes les obres a un preu molt ajustat i econòmic.

La mostra  intenta arribar a tots els gustos recordant indrets que un dia van captivar a artistes i que durant aquests dies el resultat de les seves obres pretén fer el mateix amb el públic terrassenc.