El PSC de Terrassa vol un nou pavelló esportiu

En el proper ple de l'Ajuntament demanarà un equipament per l'IES Mont Perdut

La Torre
19 de setembre del 2013
El  Grup Municipal del  PSC de Terrassa portarà al proper ple del mes de setembre una proposta de resolució demanant la construcció d’un nou pavelló al Districte 2. “Aquest nou equipament serviria per donar resposta a les necessitats que generarà el nou IES Mont Perdut, però alhora també seria un espai polivalent per els veïns del Districte 2 i per a tota la ciutat”, ha explicat Alfredo Vega, regidor del Grup Socialista a l’Ajuntament.

En  aquesta moció, ha explicat Vega: “els socialistes demanarem a la Generalitat el manteniment dels acords de govern signats l’any 2010” i ha afegit: “en aquest pacte es contemplava una partida d’1.300.000 euros per a la construcció d’un pavelló cobert  al  Districte 2  de Terrassa”. En aquest mateix sentit, Alfredo Vega ha recordat que el govern municipal de la ciutat ja havia acordat en el seu dia una partida de 650 mil euros per destinar a la construcció del pavelló.

Pel PSC de Terrassa, la construcció d’aquest nou equipament esportiu “és molt important per millorar la qualitat de vida, no només dels alumnes de l’institut, sinó també dels residents dels barris del Districte 2 que podrien fer ús de l’equipament a les tardes-vespres i durant els caps de setmana”. Des de l’Ajuntament de Terrassa “volem fer una clara aposta per millorar la rendibilització dels diferents espais municipals, un objectiu que ja vam fixar en el Pla d’Equipaments Esportius Municipals”.