Conveni de col·laboració entre el Natació Terrassa i DRS Dental

Els socis i empleats del club gaudiran de condicions especials en qualsevol clínica del grup

La Torre
19 de setembre del 2013
El Club Natació Terrassa i DRS Dental han signat un conveni de col·laboració pel qual els socis i empleats del club podran gaudir de condicions avantatjoses en serveis i tractaments odontològics en qualsevol de les clíniques de DRS Group. D’aquesta manera, pertànyer al Natació proporcionarà un nou valor afegit, en aquest cas, un benefici social de primer ordre en matèria de salut. Cal tenir en compte que tots els tractaments odontològics estan bonificats i que el descompte mitjà és del 22% respecte a les tarifes normalitzades.

El soci o treballador només haurà de presentar el carnet de soci a la clínica per gaudir dels avantatges. L’acord s’estén també als familiars de socis i treballadors, que es beneficiaran de les mateixes condicions que els titulars. Només caldrà que el titular els doni d’alta al web drsgroup.es.

DRS Dental és una associació d’odontòlegs que, de forma individual o mitjançant les seves clíniques, té en comú la prioritat per la qualitat i l’honestedat en la seva praxi professional, així com una implicació activa en qüestions de responsabilitat i compromís social.

En aquest sentit, i sota el lema “Per un món millor”, ha posat en marxa cinc projectes en consonància amb cinc objectius:

1.-L’ajut a les persones en situació de risc d’exclusió social
1.1.-Odontologia Solidària DRS Dental
2.-La divulgació dels beneficis de la higiene bucodental entre els nens
2.1.-Taller Super-Super Net
3.-La prevenció de la salut bucodental a l’empresa
3.1.-Pla Preventiu Empreses
4.-La prevenció de la salut bucodental en el col·lectiu de la gent gran
4.1.-Odontogeriatria aplicada
5.-La incidència de la salut bucodental en el rendiment de l’esportista
5.1.-Odontologia esportiva


Per mitjà d’aquest conveni, el Natació contribuirà indirectament en el desenvolupament del projecte d’odontologia solidària dedicada a l’atenció de les persones sense recursos procedents de Creu Roja Catalunya. D’altra banda, com a entitat activa en matèria de salut, el club es dotarà d’un col·lectiu professional que permetrà la realització conjunta de clínics dirigits a la difusió d’hàbits que milloren la salut de les persones.