Els Castellers surten de la Diada Emili Miró amb un 4 de 8

Els blauturquesa han arrodonit la festa amb un 4 de 7 amb l'agulla i un tres de se després d'una caiguda en el 3 de 8

per J.M.O. , 15 de setembre de 2013 a les 15:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de setembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Castellers de Terrassa acaben la Diada Emili Miró amb un 4 de 8, un 4 de 7 amb el pilar i un 3 de 7. Els blauturquesa ja havien descartat d'inici el pilar de sis i l'evolució de la jornada els ha obligat a retallar encara més les seves previsions.

La Diada Emili miró no ha estat massa bona pels Castellers i els ha estat impossible repetir l'exhibició de la Festa Major. En primera ronda han fet un intent de 4 de 8, que han descarregat finalment en la segona després de treballar-lo des del principi. En la tercera, un insegur 3 de 8 ha acabat caient, tot i que sense massa conseqüències en forma de lesió tot i l'espectacularitat del cop.


En la ronda de repeticions han fet via per a descarregar sense massa dificultats un 4 de 7 amb el pilar i un 3 de 7.

La resta de colles han complert les expectatives. Els Xiquets de Reus ahn fet un 2 de 8 amb folre, un 3 de 8 i un 4 de 8; els Nens del Vendrell, un 2 de 7, un 5 de 7 i un 4 de 7 amb l'agull, i els Castellers de Sabadell, un 4 de 8, un 5 de 7 i un 7 de 7.

 

Participació