Ballart apel·la a la unitat i al seny

L'alcalde presideix una ofrena floral sense ERC ni CiU

La Torre
12 de setembre del 2013
L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha encapçalat l’ofrena floral que la Corporació Municipal ha ofert amb motiu de la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. L’acte, organitzat per l'Ajuntament de Terrassa i l’Associació de Veïns de Vallparadís, ha tingut lloc a la plaça de l’Onze de Setembre. Els membres de la Corporació han dipositat una rèplica de l’escut de la ciutat realitzat amb flors al peu de l’escultura Al Vent, obra d’Albert Novellón, que representa la senyera en moviment i remarca el símbol d'identitat de la Diada Nacional de Catalunya. En l'ofrena també hi han participat una trentena d’entitats de diversos àmbits de la ciutat.

En el seu parlament, l'alcalde de Terrassa ha demanat "respecte i seny per assolir la millora de l'autogovern i de les institucions catalanes", i ha destacat "la prioritat de continuar treballant per a garantir els drets fonamentals de les persones que més pateixen en aquests moments de crisi: el dret a l'habitatge, al treball, a l'educació i a la salut". Ballart ha apel·lat a la unitat com a força del poble català.

Després dels parlaments de l’alcalde i del president de l’Associació de Veïns de Vallparadís, Josep Pou, la commemoració ha finalitzat amb la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya, a càrrec de la Banda de Música de Terrassa.