L'escut de la ciutat reposarà sota la senyera en moviment

Jordi Ballart encapçalarà l'ofrena floral de l'Ajuntament

La Torre
10 de setembre del 2013
L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, encapçalarà l’ofrena floral que farà la Corporació Local amb motiu de la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. Aquest acte tindrà lloc a la una de la tarda a la plaça de l’Onze de Setembre, sota l’organització de l’Ajuntament de Terrassa i l’Associació de Veïns de Vallparadís.

L’alcalde de Terrassa, acompanyat pels portaveus del Consistori, portarà una rèplica de l’escut de la ciutat realitzat amb flors que deixarà al peu de l’escultura “Al Vent”.

Aquesta obra, d’Albert Novellón, representa la senyera en moviment i remarca el símbol d'identitat de la Diada Nacional de Catalunya. En aquesta ofrena floral també hi participaran una trentena d’entitats de la ciutat de diversos àmbits, com ara veïnals, culturals, esportives, sindicals, socials i de gent gran. L’acte inclourà un torn de parlaments a càrrec de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i del president de l’Associació de Veïns de Vallparadís, Josep Pou, que finalitzarà amb la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya, a càrrec de la Banda de Música de Terrassa.

Prèviament a l’ofrena floral, a les 11.30h, tindrà lloc un concert de la Banda de Música de Terrassa a l’amfiteatre de la Plaça de Catalunya. Des d’aquest punt de la ciutat començarà una cercavila a les 12.30h fins a la Plaça de l’Onze de Setembre, on tindran lloc la resta d’actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya. A
la Plaça de l’Onze de Setembre hi haurà una ballada de sardanes, a les 12h, que es reprendrà a partir de les 14h, un cop finalitzada l’ofrena floral.