Kaòtic Teatre porta l'expressió artística a les escoles

La companyia ha preparat cinc tallers per tal que els nens puguin expressar les seves emocions i fer servir la imaginació

La Torre
16 de setembre del 2013
Una de les actuacions de Cabaret de la companyia egarenca.
Una de les actuacions de Cabaret de la companyia egarenca. | Foto: Kaòtic Teatre
Una de les actuacions de Cabaret de la companyia egarenca. Foto: Kaòtic Teatre

Kaòtik Teatre va néixer el 2008 de la mà de joves actors i actrius, d’entre 16 i 18 anys, amb ganes d’explorar els camins del teatre. Aquest any 2013, l'entitat ha començat a oferir tallers teatrals per tal de transmetre la seva visió del teatre i les arts escèniques a qui vulgui conèixer-la i ser un espai de creació i investigació de noves persones i nous conceptes. L'objectiu és buscar "una nova cultura i una nova manera d'utilitzar el teatre".

Cinc membres de la companyia (Laura de la Orden; Núria Martínez; Pau Gómez; Àlex Marteen; i Núria de Andrés) amb una àmplia experiència en les arts escèniques i en  l'educació en el lleure, han format un equip de projecte per tal d'oferir aquest servei tan important com és l'educació artística en el lleure .

Aquest projecte no sorgeix d'un afany de lucre empresarial si no de la voluntat d'un conjunt de professionals de l'educació i l'art de donar un servei de qualitat i alhora rebre un suport col·lectiu. Per tal d'estructurar les diferents disciplines artístiques han creat cinc tipus de taller per a les activitats extraescolars:

· Taller de Dramatització: Es treballen les diferents tècniques d'art dramàtic
· Taller de Dansa Creativa: Es treballa el moviment i l'expressió a través de la dansa
· Taller d'Expressió Musical: Es treballa l'expressió a través de la música i les seves variants
· Taller d'Expressió Artística: Per als més petits, la importància expressiva de la mà de la música i la dansa-moviment
· Taller de Teatre Musical: Per a més grans, la unió de dramatització, dansa i música.

Els tallers per infants i joves són tallers regulars adreçats a alumnes de 3 a 18 anys que es duen a terme durant el curs escolar en horari lectiu o extracurricular.