Detingut per homicidi imprudent en un accident mortal a Castellbisbal

El conductor del camió hauria fet una maniobra imprudent que podria haver causat la caiguda d'un home

Lluïsa Tarrida
27 d'agost del 2013
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit (ART) de la Regió Policial Metropolitana Nord van detenir el passat divendres 23 d’agost el conductor d’un vehicle, un estonià de 48 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent.
 
Els fets es remunten al passat 22 d’agost quan a les 16:17 hores es va produir un accident de trànsit a la B-225, al punt quilomètric 2.5 a l’altura de Castellbisbal, on van col·lidir un tractor-camió, conduit pel detingut, i una motocicleta. El motorista va morir a conseqüència de l’impacte amb el tractor-camió.
 
Davant les sospites que l’accident hagués estat produït per una conducta imprudent per part del conductor del camió, els Mossos de la Unitat d’Investigació d’Accidents de Trànsit de l’Àrea Regional Metropolitana Nord, van immobilitzar el tractor-camió per tal d’evitar que el conductor abandonés el país i es va iniciar una investigació per tal d’esclarir els fets.
 
Les investigacions van determinar que, molt probablement, el camió va realitzar una incorporació recta, sense usar el carril d’incorporació, trepitjant la línia continua i ho va fer sense comprovar si era segur. Aquesta maniobra podria ser la causa principal de l’accident amb resultat de mort i, per tant, és va denunciar al conductor per homicidi imprudent. Després de declarar en seu judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.