Recollida de signatures a Terrassa d'Ambulàncies en lluita

per Lluïsa Tarrida, 27 d'agost de 2013 a les 18:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Paradeta informativa d'Ambulàncies en lluita Foto: A.S.

El col·lectiu Ambulàncies en lluita ha muntat una paradeta aquesta tarda a la plaça Vella amb carrer Major. L'objectiu és aconseguir signatures en contra de les retallades en sanitat i que afecten també al Servei d'Emergències Mèdiques.


Els sanitaris han dut a terme des de fa setmanes diversos actes reivindicatius, entre d'altres, una concentració la setmana passada a l'avinguda Francesc Macià. El col·lectiu té previst realitzar una vaga els propers dies 9, 10 i 11 de setembre. "Els professionals del sector estem angoixats i enfadats per les retallades que es volen aplicar, el nostre treball és salvar vides" indiquen i afegeixen "es preveuen reduccions molt greus en el nombre ambulàncies d'urgència i no urgents de Catalunya, afectant de forma real i directa al servei de la ciutadania".

A la paradeta, a més de trobar-hi informació sobre les reivindicacions, els ciutadans també poden prendre's la pressió de forma gratuïta.

 

Participació