Gascón es proclama campiona del món als Mundials de Montreal

La nedadora terrassenca ha assolit el seu primer or en la categoria de 50 metres lliures superant la seva marca obtinguda a Londres

Lluïsa Tarrida
14 d'agost del 2013
Gascón s'ha enfilat a dalt de tot del podi
Gascón s'ha enfilat a dalt de tot del podi | Foto: FEDDF
Gascón s'ha enfilat a dalt de tot del podi Foto: FEDDF

La segona jornada dels Mundials de Natació Paralímpics que s'estan duent a terme a la localitat canadenca de Montreal ha tornat a ser molt positiva per als nedadors egarencs.

Sarai Gascón ha mostrat tot el seu potencial en la cursa de 50 metres lliures i ha aconseguit penjar-se el seu primer or, també el primer que guanya la delegació espanyola. La terrassenca ha tocat la paret deixant un temps de 29"72 en una final molt igualada en què només hi ha hagut 12 centèssimes de diferència entre l'or i el bronze. Gascón guanya d'aquesta manera la prova reïna de la velocitat i es treu l'espineta dels Jocs de Londres quan només va poder acabar quarta. L'esportista va sumar en la primera jornada un bronze en els 100 metres lliures.

Per la seva banda, José Antonio Marí ha aconseguit la seva segona medalla de plata. El valencià afincat a Terrassa va aturar el crono dels 50 metres lliures als 25"79, aconseguint la seva millor marca personal i superant el resultat obtingut a Londres, on va ser tercer. Marí també s'ha proclamat subcampió del món en 100 metres lliures.

Gascón i Marí brillen als Mundials de Montreal