Robatori a plena llum del dia a la botiga Apple de la plaça Clavé

Els Mossos busquen tres individus que van entrar a l'establiment la tarda d'aquest dimarts i se'n van endur diversos ordinadors portàtils

La Torre
14 d'agost del 2013
El valor dels objectes robats ascendeix a 7.000 euros
El valor dels objectes robats ascendeix a 7.000 euros | Foto: Pau Moya
El valor dels objectes robats ascendeix a 7.000 euros Foto: Pau Moya

Eren poc més de les cinc de la tarda d'aquest passat dimarts quan dos individus van entrar a l'establiment Apple, ubicat a la plaça d'Anselm Clavé (entre la Rambla d'Egara i el carrer de Gutemberg). Segons han manifestat els treballadors als Mossos d'Esquadra i a la Policia Municipal, els homes van aconseguir endur-se tres ordinadors portàtils per un valor de 7.000 euros. A fora, els esperava un tercer individu amb un vehicle.

Els lladres van fugir amb l'automòbil, que consta com a sostret a la base de dades policial, direcció sud per la Rambla. Els testimonis van informar que es tractava de tres joves, d'uns 30 anys, de 1,80m i amb samarretes de colors. Diverses patrulles es van desplegar per la zona per intentar localitzar el vehicle.

Casualitat o no, el passat dissabte, tres individus van atracar l'establiment Mercadona de la Rambla d'Ègara mentre un quart s'esperava a fora amb un vehicle. Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta.