PP: «Quin serà el preu final d'una Rambla deserta?»

Els populars egarencs pensen que s'ha fet un nou nyap en matèria de mobilitat als carrers d'Arquimedes i de Galileu

J.M.O.
03 d'agost del 2013
Obres a la Rambla d'Ègara Foto: Anna Cuevas

Les obres de manteniment que es fan aquest estiu han obert la caixa dels trons i l'oposició municipal s'hi acarnissa. Si primer va ser Convergència i Unió la que va deixar anar les seves crítiques, ara ha estat el torn del Partit Popular. "Un altre any, actuacions de reparació. Quant costarà al final una Rambla deserta a la ciutat? Un nou nyap en mobilitat", escriuen els popular egarencs a Twiter. El PP es mostren disconformes amb les obres i avisen de la perillositat de circular pels carrers d'Arquimedes i de Galileu. L’Ajuntament defensa que es fa el manteniment habitual en una via d’aquest tipus. Carme labòria, responsable d’Urbanisme argumenta que és un dels trams de la ciutat amb més circulació de vehicles pesants i això agreuja el seu deteriorament.

Els treballs consisteixen en repassar i substituir les llambordes que estiguin malmeses, i rejuntar les peces existents en alguns trams.

Una segona actuació és l’asfaltat dels sis passos de vianants que hi ha en el tram comprès entre Arquimedes i Galileu. Aquests treballs impliquen la substitució de la llamborda existent per paviment asfàltic, ja que  pateix un especial desgast degut al gran volum de trànsit per la confluència dels tres carrers. L’actuació també comprèn el repintat de la senyalització horitzontal que hagi quedat afectada per la reparació.

L’accés de vehicles a la Rambla s'ha tallat i es desvia el trànsit i les línies d’autobús pels carrers d’Arquímedes i Galileu.