Les obres a la Rambla de Terrassa, en imatges

La Torre
30 de juliol del 2013
El Servei de Gestió de l’Espai Públic continua amb les tasques de repàs de la llamborda en calçada de la Rambla iniciades a finals de juny, concretament en el tram comprès entre Portal de Sant Roc i Arquimedes.

Els treballs consisteixen en repassar i substituir les llambordes que estiguin malmeses, i rejuntar les peces existents en alguns trams. Aquestes tasques de manteniment només afectaran un 10% del total de la llamborda que hi ha col·locada a la calçada de la Rambla, ja que la resta es troba en bon estat.

Una segona actuació és l’asfaltat dels sis passos de vianants que hi ha en el tram comprès entre Arquimedes i Galileu. Aquests treballs implicaran la substitució de la llamborda existent per paviment asfàltic, ja que aquest tram pateix un especial desgast degut al gran volum de trànsit per la confluència dels tres carrers. L’actuació també comprèn el repintat de la senyalització horitzontal que hagi quedat afectada per la reparació.

Per tal de garantir el resultat òptim dels treballs s'ha tallat l’accés de vehicles a la Rambla i desviar el trànsit i les línies d’autobús pels carrers d’Arquímedes i Galileu.

L’Ajuntament ha previst la realització de les obres durant aquests dies d’estiu per
reduir al màxim les afectacions de trànsit a la zona. També s’ha previst una dotació
d’equips i mitjans de treball que permeti treballar alhora en diferents trams. Els
treballs els coordinaran els serveis d’Obres i Manteniment de l’Espai Públic, i
Mobilitat.