Voluntaris Terrassa celebra el seu 20è aniversari

L'associació va néixer a la ciutat arran dels Jocs Olímpics de Barcelona 92

La Torre
29 de juliol del 2013
L’entitat social terrassenca Voluntaris Terrassa ha commemorat els seus 20 anys d’història amb una gran festa. La seu, al carrer de Martín Diez, n'ha estat l’escenari. La jornada ha comptat amb la presència de molts voluntaris i voluntàries que han passat per l’entitat al llarg de dues dècades.

La festa s’ha iniciat amb el parlament de Lluïsa Melgares, regidora de Drets Civils, Participació, Ciutadania i Habitatge de l’Ajuntament de Terrassa, i l´assistència de Josefina Soler, regidora de Salut i de Promoció a la Gent Gran i del districte 4.

Voluntaris Terrassa va néixer a la ciutat arran dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 i des dels seus inicis és una entitat de voluntariat cívic, sense ànim de lucre.

Durant tots aquest anys, l’associació ha col·laborat en diverses activitats de caire cultural, esportiu i social fins a convertir-se en un referent no sols a la ciutat de Terrassa sinó també a la comarca i al país.

Segons ha manifestat el president de l’entitat, Josep Corominas, “estem molt contents de la tasca que hem realitzat fins ara, i volem aprofitar aquesta ocasió per fer una crida a totes aquelles persones que vulguin unir-se a Voluntaris, per fer tasques a la ciutat i també a la resta de la comarca”. L’Alcalde, Jordi Ballart, ha lloat la tasca altruista que ha dut i continua duent a terme.