'3 bodas de más', rodada a Terrassa, s'estrena a Venècia

Caldera va rodar part de les seves escenes al Mas Viver de Torrebonica

La Torre
29 de juliol del 2013
'3 bodas de más', rodada a Terrassa Foto: Parc Audiovisual

El tercer llargmetratge del director Javier Ruiz Caldera, 'Tres bodas de más', serà la cinta protagonista d'una projecció especial de la secció Venice Days - Jornades d'autor, secció paral·lela del Festival internacional de cinema de Venècia ,   com a pel·lícula de clausura el pròxim 7 de setembre.

Caldera va rodar part de les seves escenes a Terrassa, a una de les localitzacions emblemàtiques de la ciutat, el Mas Viver de Torrebonica, amb tots els permisos de rodatge gestionats per la Terrassa Film Office - Parc Audiovisual de Catalunya .

Protagonitzada per Inma Cuesta, Martín Rivas, Maria Botto i Rossy de Palma, 'Tres bodas de más' tindrà a Venècia la seva estrena mundial. El director torna a comptar amb les col·laboracions de coneguts humoristes com Berto Romero i Silvia Abril com ho va  fer a 'Spanish Movie', també rodada al Parc Audiovisual el 2009.

Ruiz Caldera porta al certamen italià aquest llarg, en el qual, en clau de comèdia sentimental, fa partícip a l'espectador de la "tragèdia" de qui rep tres invitacions de casament de tres ex parelles per al mateix mes i sense tenir acompanyant amb qui anar.