Terres de l'Ebre, nou espai per a la Via Catalana

És l'última setmana per inscriure-us a la cadena i anar a l'Ordal, tant en el grup de TxI com per compte propi o a través d'una entitat

La Torre
24 de juliol del 2013
La Marxa davant del Mercat de la Independència Foto: Joan Manel Oller

És l'última setmana per inscriure-us a la Via Catalana i anar a l'Ordal, tant en el grup de TxI com per compte propi o a través d'una entitat. Durant l'agost, TxI formarà un grup nou que s'inscriurà en una zona que encara sigui deficitària a principis de setembre (segurament a les Terres de l'Ebre).

Òmnium Terrassa no organitza inscripcions a la Via catalana des de l'entitat i recomana anar directament a TxI o a alguna de les següents entitats: Centre Excursionista de Terrassa, Ball de Serrallonga, ERC, JERC, CiU, JNC, Coro Vell, Esbart Dansaire del Vallès, Pàjara de Terrassa, Bastoners de Terrassa, Escola Tecnos i Club Ferroviari de Terrassa.

Quan es compleixen dues setmanes de l'inici de les inscripcions a la Via Catalana cap a la Independència per part de Terrassa per la Independència-ANC, les xifres ja s'acosten a les 2000 persones.

Terrassa per la Independència-ANC també està constituint el seu propi grup. Aquesta entitat té reservats quatre trams de la Via Catalana en la zona del Port de l'Ordal fins el 26 de juliol, dia en què tots els grups, inclosos els que estan formant les entitats, es tancaran. Immediatament Terrassa per la Independència  procedirà a la inscripció de fet de tots aquests terrassencs en aquests trams reservats, que pràcticament quedaran complets.

Totes les assemblees territorials de l'ANC inscriuran els seus grups a finals de juliol, pel qual aquest serà un moment important en què l'ANC podrà donar xifres exactes i valorar la situació real de les inscripcions. Cal tenir en compte que, fins ara, les xifres donades corresponen només a inscripcions individuals en el web oficial ( http://via.assemblea.cat ) que s'han anat fent al marge de les assemblees territorials.
 
De Terrassa mateix hi ha hagut d'aquesta manera un nombre indeterminat d'inscripcions, de les quals Terrassa per la Independència en té indicis però de cap manera pot quantificar.
 
A partir del 26 de juliol, Terrassa per la Independència-ANC no tancarà el seu formulari d'inscripcions. Atès que el grup del juliol haurà estat tancat, formarà un nou grup amb les persones que s'inscriguin durant l'agost. Aquest grup es destinarà a alguna zona que estigui especialment desocupada a finals d'agost; segurament a les Terres de l'Ebre.

Més informacióhttps://www.facebook.com/terrassa.perlaindependenciahttps://twitter.com/#/trsxlaindepe[email protected]