Serafí Gàzquez, nou president del Rotary Terrassa

Sopar solidari de fi de Curs

La Torre
22 de juliol del 2013
Sopar del Rotary Club de Terrassa
Sopar del Rotary Club de Terrassa | R.T.
Sopar del Rotary Club de Terrassa Foto: R.T.

El Rotary Club de Terrassa ha celebrat el seu tradicional sopar de fi de curs i aquest any ha estat més solidari que mai. Davant la situació actual que viu la nostra societat, ha decidit dedicar el 50% de l’import de la festa al Banc d’Aliments “El Rebost” de Terrasssa.

A aquesta iniciativa si ha sumat el Restaurant Can Solà del Pla, que ha premés que la quantitat recaptada sigui molt més gran.

En el sopar s’ha procedit a l’habitual renovació de la junta: Serafí Gàzquez, com a nou President pel curs 2013-14; Nuri Escudè, com a secretaria, i Josep Munné, com a Tresorer, com a càrrecs més destacats.

S’ha agraït amb un obsequi les tasques desenvolupades al llarg de l,’any als socis Baltasar Pineda, per l’organització de la sortida 4x4; Àngel Morillas, pel seu Curs d’Art; Jordi Baldó, per la seva contribució en la realització del Monument al Petit Príncep; Enric Mata, per el seu projecte d’assessorament per Joves SEJOV, i, finalment, Raimon Sellarès, per l’organització de les excursions mensuals.

Finalment s’ha lliurat el Premi Paul Harris de Rotary International al soci Santi Rius, per la seva tasca desenvolupada en els darrers 6 anys al servei del Club. La distinció ha estat lliurada pel president sortint, Josep Rifà, i el responsable del Club en la Fundació Rotaria, Àngel Morillas.