Trobada de les senyores de les plaques a Matadepera

per La Torre, 21 de juliol de 2013 a les 19:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Enguany, s'han realitzat 120 plaques Foto: A.M.

Un dels elements definitoris de la nomenclatura dels carrers de Matadepera és el de les plaques, on s’indica el nom del carrer i que s’acompanya amb un dibuix referent a la flora del massís de Sant Llorenç del Munt.

La labor va començar l’any 1980 per iniciativa de l’Ajuntament de Matadepera, i quatre anys més tard es va començar a organitzar un taller, coordinat per Carme Serrat, obert a tothom qui volgués col·laborar de manera desinteressada. Trenta-tres anys més tard, és una de les iniciatives més consolidades del poble.

A principis d’aquest mes de juliol va tenir lloc a Can Vinyers la trobada anual per celebrar la fi del curs, i que va reunir la coordinadora Carme Serrat, l’Alcaldessa Mireia Solsona i algunes de les senyores voluntàries del taller. Aquest curs s’ha tancat amb un balanç de 120 plaques realitzades. La Brigada, però, n’ha col·locat 200 del romanent pendent de distribuir d’anys anteriors.

 

Participació