Els Carboners porten el rugbi per primer cop a Campdevànol

La Torre
17 de juliol del 2013
Per primer cop, el municipi va acollir un partit de rugbi
Per primer cop, el municipi va acollir un partit de rugbi | Alberto Gutierrez Ruiz
Per primer cop, el municipi va acollir un partit de rugbi Foto: Alberto Gutierrez Ruiz

Gràcies a la invitació del Ripollès RC, els Carboners ja formen part de la història del rugbi a Campdevànol. El club egarenc va tenir la sort de poder disputar el primer partit de tots els temps, en aquesta localitat. Va ser un matx molt bonic amb dos equips en estat de forma diferents i amb experiències també distants.

El partit va començar amb un emotiu minut de silenci en record de la mare de Gaby Pérez (Sr. X). Acte seguit l’ovalada es va posar en joc. Els Carboners van sortir molt concentrats, posant en pràctica els darrers aprenentatges. El groc i negre es va imposar en el camp amb diverses marques, davant un Ripollès que va jugar amb grans placatges.

La segona part va servir per donar minuts a alguns jugadors no habituals. El ritme del partit va canviar i els locals van realitzar una gran marca. Els Carboners van insistir i al final el partit va finalitzar en 5 a 65. El més important del dia segons els jugadors, però era haver portat per primer cop el rugbi a Campdevànol i que ambdós equips posessin en pràctica el que han entrenat darrerament.