Llorenç Álvarez aconsegueix una brillant medalla de bronze

Puja al podi en el Campionat d’Espanya Júnior de patinatge artístic

17 de juliol del 2013
Llorenç Álvarez i Judit Esteve Foto: CNT

El patinador del Club Natació Terrassa Llorenç Álvarez va penjar-se la medalla de bronze en la modalitat de lliure en el Campionat d’Espanya Júnior que va celebrar-se el cap de setmana passat a Lloret de Mar.

Álvarez va quallar una actuació magnífica, que va reflectir-se en una puntuació per sobre del nou en els dos discos. En el disc curt, sota els sons d’un tango, el patinador egarenc va completar una interpretació excel·lent, amb una execució tècnica d’altíssim nivell que va provocar l’entusiasme del públic i que el va situar en una merescuda tercera posició. Amb la banda sonora de la pel·lícula Pirates del Carib de fons, Álvarez va arrodonir un campionat superb en un programa llarg novament esplèndid, sense errades i amb un nivell interpretatiu excels. El patinador local va totalitzar 356,70 punts, només per darrer de Pere Marsinyach (Foment Cardoní), campió amb 377,90, i de Kevin Bordas (CP La Selva), plata amb 370,90. Álvarez va superar els mínims internacionals, de manera que té possibilitats de participar en el Campionat d’Europa de la categoria.

Judit Esteve, setzena en la modalitat de lliure
El Natació va comptar amb una segona representant en aquest campionat, Judit Esteve, que va classificar-se en setzè lloc en la modalitat de lliure, una posició notable tenint en compte que debutava en la màxima cita estatal. La patinadora egarenca va concloure en divuitena posició en un programa curt on va mostrar-se encertada en les piruetes. En el disc llarg, va millorar les seves prestacions, de manera que va ascendir dos llocs en la classificació final.