El CNT, novè al Campionat d’Espanya Infantil de waterpolo

La competició va aplegar els setze millors equips de la categoria

17 de juliol del 2013
Infantil de waterpolo del CNT Foto: CNT

El Club Natació Terrassa va assolir la novena posició en la fase final del Campionat d’Espanya Infantil Masculí de waterpolo, una competició que va aplegar els setze millors equips de la categoria i que va celebrar-se a les instal·lacions del CN Sant Andreu.

El Natació, campió de Catalunya sense haver perdut cap partit en tota la temporada, va quedar enquadrat en el grup B, un grup d’extrema dificultat amb la presència de dos equips catalans més, l’Atlètic-Barceloneta i el CN Barcelona. El conjunt de Manel Llobregat va debutar amb mal peu contra els mariners, contra els quals va perdre per 6 gols a 10, en un matx que va condicionar la resta del campionat. Els egarencs no van començar bé i van veure com el Barceloneta marxava amb un clar 2 a 9 al descans.

Els terrassencs van encaixar una segona derrota, la segona en tota la temporada, en el segon partit contra el CN Barcelona per 6 gols a 9. Amb 6 a 6 al marcador a quatre minuts i mig del final, el Natació va encaixar un parcial de 0 a 3 que va resultar definitiu. Els de Manel Llobregat van tancar la primera fase contra el WP Navarra, al qual van superar amb solvència per 18 gols a 9. El tercer lloc de grup va conduir els egarencs a lluitar per les posicions de la novena a la dotzena.

En el primer encontre, el Natació va golejar el CW Galaico Pontevedra per 17 gols 2. Finalment, en el matx per la novena i desena plaça, els terrassencs van vèncer amb contundència el CN Jerez per 22 gols a 7.

L’infantil que va participar en la fase final del campionat estatal està integrat per Arnau Fernández, Carlos Marín, Albert Soto, Martí Colet, Óscar Sánchez, Jan Torres, Bernat Marcilla, Bernat Sanahuja, Ernesto Pérez, Rafael Prieto, Oriol Rodríguez, David Holgado, Adrián Oya, Guillem Tutusaus, Pol Tomàs i Ismael Azcón.