EUiA farà una campanya contra l'atur i en defensa del dret al treball

La Torre
16 de juliol del 2013
Militants d'EUiA Terrassa a l'assemblea local
Militants d'EUiA Terrassa a l'assemblea local | EUiA
Dissabte passat els militants d'EUiA de Terrassa es van reunir a l'Espai Roig de Ca n'Anglada per celebrar l'assemblea local amb l'objectiu de valorar "la situació social que vivim, buscar alternatives per treballar-les a la ciutat i per tancar el curs". Els militants d'esquerres veuen "molt negativament com per culpa de les polítiques neoliberals imposades per la troika als nostres governs, les classes populars estem perdent drets que es van conquerir en el passat per les lluites obreres i les nostres condicions de vida empitjoren. Necessitem d'un canvi radical de sistema polític i econòmic".

Per això des d'EUiA de Terrassa iniciaran una campanya central contra l'atur i en defensa del dret al treball. Creuen que és "hora que Terrassa es mobilitzi i reclami poder treballar i tenir un futur digne". La formació local dóna suport a les iniciatives d'autoocupació que s'estan creant a la ciutat i també s'alegren de la inauguració del "necessari" alberg per a persones sense llar (L'Andana).

L'assemblea va aprovar altres propostes de treball encaminades a millorar la forma d'organització del partit, a adequar millor l'Espai Roig i dotar-li de més activitat diària, realitzar més debats sobre qüestions d'actualitat i incidir en la necessitat de la unitat i mobilització dels moviments socials i les esquerres alternatives de la ciutat per guanyar la batalla a la troika i als nostres governs. A més, EUiA de Terrassa se sumen a la recollida de signatures de la ILP de la Renda Garantida Ciutadana i se solidaritzen amb els infants, pares i mestres de l'escola Can Montllor per "reclamar-ne el no tancament". Com també un any més reclamen "el no tancament d'alguns CAP de la ciutat a l'agost". L'assemblea va acabar amb un dinar de fraternitat al mateix Espai Roig.