Independència per Canviar-ho tot

Es crearà un comitè de campanya per defensar la llibertat de Catalunya i l'emancipació social

La Torre
16 de juliol del 2013
Marxa per la independència al Raval
Marxa per la independència al Raval | J.M.O.
La Marxa davant del Mercat de la Independència Foto: Joan Manel Oller

La manera com evoluciona el debat sobre el dret a decidir i  la línia estratègica portada a terme pels actuals dirigents polítics ha sorgit una nova via cap a l'alliberament nacional.  En aquest sentit, afirmen, "ens fan qüestionar la seva intencionalitat real de convocar un referèndum". Per aquesta raó, ha sorgit la campanya Independència per canviar-ho tot.

Aquesta iniciativa creada amb una clara intenció d'aglutinar gent i crear sinèrgies entre les bases, pretén reivindicar la independència des d'una perspectiva emancipadora. Entén que el poble ha de ser el subjecte actiu de la construcció del que anomenen "la nova República dels Països Catalans".
 
Consideren que no n'hi ha prou amb aconseguir el dret a decidir, "sinó que cal reivindicar en paral·lel l'alliberament social, que ens permeti a les classes populars ser les veritables dirigents tant de la sobirania econòmica i política. Trencant amb l’endèmica dinàmica de despossessió que les classes populars estem patint".
 
Per crear un Comitè de Campanya a Terrassa s'ha convocat una primera reunió, el dimecres 17 de juliol a dosn quarts de vui del vespre, al Terrassa Respon (carrer de la Societat, 6).

Per tal de saber-ne més:  http://www.percanviarhotot. cat/   i al twitter @percanviarhotot