Un 3 i un 4 de set pels Castellers de Terrassa

Els de la camisa blauturquesa afinen de cara a la Diada Emili Miró

La Torre
16 de juliol del 2013
Els Castellers de Terrassa van actuar a Caldes de Montbui amb les colles castellers de la ciutat i els de la plana de Vic, els Nyerros de la Plana.

Van obrir plaça els Castellers de caldes, amb un  3 de 7, que aquesta temporada ja han fet en diverses ocasions. Després va ser el torn dels Nyerros, que van fer un parat 4 de 6 amb l'agulla. Els de Terrassa van enlairar un parat 3 de 7 amb mides de tornar-lo a pujar un pis més per la diada Emili Miró, el setembre.

A la segona ronda els de la camisa verda van provar el 4 de 7, que aquesta temporada encara no havien provat. Un xic bellugadís a la pujada i un pèl estirat a terços va fer que la canalla dubtes i el cap de colla decidís tirar avall.

Els Nyerros van fer un intent desmuntat de 5 de 6 perquè l'acotxador de la torre tenia algues dificultats per arribar a colocar-se correctamet. Van saltar torn, i els va tocar un altre cop actuar als de Caldes, que van intentar una torre de 6 que fan amb aparent facilitat.

En repeticio, els Nyerros es van veure amb opcions de tornar a fer el seu castell, i van descarregar ara sí, el 5 de 6.

Era el torn dels de la camisa blauturquesa, i van fer un 4 de 7 amb bones mides i amb molts canvis al tronc, pensant en fer estructures que requereixen molts castellers de de cara a final de temporada.

Els de Caldes, a la tercera ronda. van optar per un 4 d 6 agulla que esperen en un futur pujar un pis. Els Nyerros van aconseguir una torre de 6 una mica bellugadissa.

Els de Terrassa van fer un 4 de 6 amb l'agulla, castell amb gairebé tota l'estructura plena de canvis al tronc i a la pinya.