Estudiar Administració i Direcció d'Empreses via on-line

L’EUNCET respon així a una demanda dels alumnes que estudien i treballen al mateix temps

La Torre
12 de juliol del 2013
L’Euncet Business School, adscrita a la UPC, ofereix, per primer cop, els estudis de Grau d’Administració i Direcció d’Empreses en modalitat semipresencial per al curs 2013-14. D’aquesta manera, l’escola de negocis s’adapta a la demanda de molts estudiants que ja són treballadors en actiu i que volen formar-se on-line, però també desitgen tenir reforç presencial del professorat. La modalitat semipresencial combina un entorn virtual amb sessions presencials al llarg del curs, fet que permet als estudiants que segueixen aquesta modalitat el contacte amb altres companys i amb els professors, i "minimitza les possibilitats d'abandonament, a diferència d'aquells plans de formació que són exclusivament a distància", segons detalla la directora de l’Euncet, Dolors Puig.

En l'entorn virtual, es pot estudiar i aprendre com si l'alumne estigués assistint a classe, amb l'avantatge que ho pot fer des de casa seva: pot gestionar el seu propi temps, participar en activitats amb companys i rebre atenció i seguiment personalitzats per part de professors especialitzats en les diferents matèries. La planificació temporal del grau en ADE semipresencial és la mateixa que en la modalitat presencial. És a dir, totes les assignatures del pla tenen una càrrega de sis crèdits ECTS i s'organitzen semestralment, excepte el treball de final de grau, que té una càrrega de treball de 12 crèdits ECTS. El Grau en Administració i Direcció d'Empreses de l'Euncet són uns estudis de quatre anys que aporten a l’alumne la formació i les competències necessàries per desenvolupar-se com a professional en l'àmbit de la direcció, la gestió d'empresa i l'emprenedoria, entre d'altres.

La directora del centre destaca que "l’Euncet proporciona una formació d'universitat
privada, amb titulació homologada per la UPC, a un preu a l’abast i amb moltes opcions de finançament per facilitar l’accés als nostres estudis". De fet, els titulats en Grau ADE són dels més demandats pel mercat laboral. Segons l’estudi IV Informe Carreras con más salidas profesionales elaborat per Adecco Professional i Infoempleo, la titulació en Grau ADE és la carrera més demandada, en un 4,2% de les ofertes de feina. Enginyeria Industrial és la segona titulació que més sol·liciten les empreses en les seves ofertes de feina qualificada, amb un 3,3% del total i després segueixen Enginyeria Informàtica (2,96%) i Enginyeria Tècnica Industrial (2,89%).

Euncet Quiz
Amb la intenció de voler conèixer quins factors prioritzen el estudiants que recentment han passat les proves de selectivitat a l’hora d’escollir universitat, l’escola de negocis de Terrassa ha engegat un nou concurs a la seva pàgina de facebook; l’Euncet Quiz. Els participants han de visitar la pàgina i clicar M’agrada i respondre una sèrie de preguntes tipus test. Automàticament entraran en un sorteig d’un iPad Mini 16 Gb.