Noves places d'aparcament comercial al centre d'Ullastrell

El Govern crea cinc llocs d'estacionament en què només s'hi podrà deixar el vehicle com a màxim 30 minuts

Lluïsa Tarrida
11 de juliol del 2013
El Govern Municipal ha informat als veïns que portarà a terme una sèrie d’accions "per estimular el comerç local que depèn en bona part del dinamisme dels llocs d’aparcaments propers als establiments". D'aquesta manera, en uns dies s’adequaran unes places d'aparcament dinàmic que durant l'horari comercial només s'hi podrà aparcar durant 30 minuts. L'objectiu d'aquestes places és estimular l’aparcament ràpid i facilitar la compra als comerços locals. En aquestes places s’hi podrà aparcar fora de l'horari comercial sense cap limitació.

Concretament es crearan 5 places entre Cal Correu (Forn Puig) i Cal Forner (Forn Anglada), dues a Can Palet i dues més a la Farmàcia Avilés. Aquesta iniciativa segons l'equip de govern ha estat ben "rebuda i compartida" per part dels comerciants i avisen que "és important que sigui respectada per tots els veïns i veïnes i restarà subjecta a l’Ordenança de Circulació vigent".

A més es repintaran les places destinades als Serveis Mèdics en un format diferent per guanyar les places pertinents per al Metge i la Infermera durant l’horari del CAP. Fora d’aquest horari, aquestes places es podran utilitzar per tots els veïns com fins ara. També s'ha dut a terme el manteniment de senyalitzacions a diferents zones del municipi.

El Consistori afirma que "som conscients que en un primer moment costarà canviar de costum, però estem convençuts que tan sols cal adaptar una mica els hàbits i que això ens pot permetre una millora en el nostre tram de carrer més cèntric on es pretén vertebrar un dinamisme social i comercial que doni una millor cara al nostre poble".