Can Parellada estrena els nous Jardinets d’Ibèria

Amb les obres s'ha recuperat una zona verda de més de 1.500 metres quadrats que s'havia deteriorat amb el pas del temps

per La Torre, 11 de juliol de 2013 a les 15:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde ha inaugurats els Jardinets acompanyat pels veïns Foto: Txell Bigatà

L’Ajuntament de Terrassa i l’Associació de Veïns de Can Parellada han celebrat,

aquest dijous al migdia, la finalització de les obres d’urbanització dels Jardinets d’Ibèria amb un acte inaugural emmarcat en el programa de la festa major del barri. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el president de l’AVV de Can Parellada, Francisco Rosa, han ofert un parlament i, a continuació, ha tingut lloc un aperitiu popular que ha comptat amb l’assistència de veïns i veïnes del barri i del president del Districte 3, José Manuel Jiménez.

Els Jardinets d’Ibèria estan situats al nord-est del barri, al costat de l’Escola Bressol municipal L’Esquitx, i ocupen amb una superfície de 1.502m2. Amb els treballs de reurbanització, s’ha recuperat una zona verda que s’havia deteriorat amb el pas del temps i s’ha reforçat la seva funció social i d’esbarjo amb la configuració de diferents espais de joc per franges d’edat i de més d’espais d’estada. A més, aquest projecte ha significat una millora de l’accessibilitat i de les connexions entre els diferents nivells del barri de Can Parellada.


Des de dijous, els nens ja poden gaudir de les noves instal·lacions Foto: Txell Bigatà

Abans d’aquesta actuació, s’han fet les pendents més suaus i s’han pavimentat les diferents zones amb sauló, alternades amb zones de sorra i espais enjardinats. La vegetació existent s’ha respectat al màxim i s’hi ha plantat flors i gespa. Les obres han anat a càrrec de l’empresa Artífex Infraestructuras SL, per un pressupost de 89.278,64 euros.


Aquest dissabte, 13 de juliol, en el marc de la Festa Major, també s’inauguraran les obres de remodelació d’una altra zona verda, els jardinets situats entre els carrers d’Itàlia i d’Amèrica, davant l’oficina de correus i molt proper al Centre Cívic. Aquest espai és conegut com a Jardinets d’Itàlia, tot i que no és la seva denominació. Amb aquestes dues actuacions, l’Ajuntament de Terrassa ha donat resposta a una demanda dels veïns del barri.

 

Participació