Marcilla i Ginesta, campions d'Espanya juvenil de patinatge

per La Torre, 10 de juliol de 2013 a les 19:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els campions Miquel Marcilla i Mireia Ginesta Foto: CNT

Els patinadors del Club Natació Terrassa Miquel Marcilla i Mireia Ginesta van proclamar-se campions d’Espanya juvenil de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries en la competició que va celebrar-se el cap de setmana passat a Cerdanyola del Vallès.


Ginesta va imposar-se amb claredat després de completar les quatre figures requerides amb una puntuació mitjana d’entre 7 i 7,5. La patinadora egarenca va mostrar-se molt segura i va dominar la classificació des de la primera figura, el rocking interior. Posteriorment, va executar el canvi bracket interior i el bucle interior endavant, figura en què va sobresortir amb una interpretació superba. Va finalitzar amb el paràgraf doble tres endavant. Ginesta va superar els mínims internacionals, de manera que té possibilitats de participar en el Campionat d’Europa de la categoria.

Marcilla, al seu torn, va vèncer en l’apartat masculí amb una execució correcta de les quatre figures, sense arribar al nivell de brillantor de Ginesta. El patinador local va rebre puntuacions al voltant del 6,5, que no li permetran classificar-se per competicions internacionals. Marcilla va participar també en la modalitat de lliure, on va rendir per sobre de les expectatives i va assolir una meritòria cinquena plaça.


Judit Armingau, quarta
El Natació va comptar amb una segona representant en aquest campionat, Judit Armingau, que va competir en les dues modalitats. En lliure, després d’un fluix programa curt que la va conduir a la 14a posició, va protagonitzar un disc llarg esplèndid que la va situar en el quart lloc final, a només tres punts de la medalla de bronze. En figures obligatòries, Armingau va finalitzar sisena en una actuació correcta, amb puntuacions semblants a les assolides per Miquel Marcilla.

 

Participació