L'Associació Torneig Hockey dóna 27 mil euros a entitats socials

La Torre
10 de juliol del 2013
Representants de l’Associació Educativa Can Palet i Grup de Colònies Ca n’Anglada
Representants de l’Associació Educativa Can Palet i Grup de Colònies Ca n’Anglada | ATHC
Representant de l’Associació Educativa Can Palet i Grup de Colònies Ca n’Anglada Foto: ATHC

L’Associació Torneig Hockey Solidari va fer efectiva aquest dimarts l’entrega de l’aportació econòmica recollida a la cinquena edició del Torneig hockey Solidari. Les entitats destinatàries eren la Creu Roja de Terrassa, l’Associació Educativa Can Palet i Grup de Colònies Ca n’Anglada, i les Conferències de Sant Vicenç de Paüls en col·laboració amb l’Institut Mont Perdut. Carmen Mas, Presidenta de l’Associació, i Ivà Morcillo, Secretari, van ser els encarregats de fer el lliurament dels xecs.

La projecció del vídeo del Torneig d’enguany va precedir l’entrega dels tres xecs de 9.000 euros cadascun als representats dels projectes destinataris. A falta del tancament oficial dels comptes i un mes just després de la celebració del Torneig, aquesta quantitat de 27.000 euros lliurats correspon al total de la primera entrega per tal que les entitats puguin començar a cobrir les necessitats i beques el més aviat possible. De cara a la tardor i amb els comptes tancats, restarà pendent una segona entrega.

Els tres representants van tenir unes paraules per a l’Associació coincidint en agrair l’aportació i l’esforç d’organitzar un esdeveniment de tal envergadura per a fins solidaris.

El representant de Creu Roja recollint el xec Foto: ATHC