La Torre us convida al festival Embassa't

Entreu i participeu, només cal respondre una pregunta molt senzilla

Redacció
09 de juliol del 2013
Embassat 2013
Embassat 2013
Els propers 11, 12 i 13 de juliol torna el festival independent del Vallès EMBASSA'T 2013 que ens porta un dels cartells més heterogenis i inquietants del panorama festivaler català.

La cinquena edició del festival comptarà amb l'actuació de diferents grups de l'escena catalana, com ara Standstill, Pau Vallvé, Estúpida Erikah, Guillamino o Stand Up Against Heart Crime dels que vam poder gaudir a la recent Festa Major de Terrassa. Les entrades d'aquest festival tenen un preu de 25 euros l'abonament anticipat i 18 euros l'entrada de dia.

Ara bé, La Torre sorteja dues entrades dobles de dia, una pel 12 de juliol i l'altra pel 13 de juliol, per poder assistir al festival de manera gratuïta.

Per entrar al sorteig només heu d'emplenar el formulari, indicar quin dels dos dies voldríeu assistir i respondre una pregunta molt senzilla:

Entre tots els participants sortejarem dues entrades gratuïtes per al concert. Teniu temps per respondre fins dijous 11 de juliol a les 23.59 hores. 

Normes del concurs

- Per participar al sorteig de les dues entrades, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms i la vostra adreça de correu electrònic i, també, que accepteu les normes del concurs.
 
- Cada participant optarà a una entrada doble.
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dijous 11 de juliol a les 23.59 hores.
 
- Un cop fet el sorteig, La Torre contactarà per correu electrònic amb la persona guanyadora, a qui es demanarà el número de DNI. 
 
- El nom del guanyador es farà públic el divendres 12 al migdia.

- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de latorredelpalau.cat. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.