Aigua assegurada pels ramats de Matadepera

Mina i ADF signen un acord de tres anys

La Torre
10 de juliol del 2013
Mireia Solsona, Ricard Farriol i Marià Galí Foto: Mina

Marià Galí, president de Fundació Mina d’Aigües de Terrassa i Ricard Farriol, en representació de l’Agrupació de Defensa Forestal de Matadepera han signat un conveni de col·laboració en la prevenció d’incendis en els espais naturals de Matadepera. Mireia Solsona, Alcaldessa de Matadepera, ha presidit l’acte.

L’objecte del conveni és el de facilitar l’abeurament del ramat que pastura la zona. El manteniment d’aquest ramat s’ha demostrat com un dels més efectius per reduir la vegetació del sotabosc, fet que contribueix de manera natural i efectiva en aquesta prevenció.

L’Agrupació de Defensa Forestal de Matadepera, és una associació sense ànim de lucre integrada per propietaris forestals, voluntaris i l’Ajuntament de Matadepera, que té per objecte, entre d’altres, la prevenció d’incendis forestals en el terme municipal de Matadepera, i la Fundació Privada Mina d’Aigües de Terrassa, té entre d’altres finalitats la de fomentar i afavorir, en qualsevol forma que sigui possible, la realització d’actuacions encaminades a la conservació i millora del medi ambient i la de col·laborar i ajudar en qualsevol forma a d’altres institucions o persones físiques o jurídiques, públiques o privades, dedicades a qualsevol de les finalitats a les que es dedica la Fundació.

La durada del conveni és de tres anys i l’ajut econòmic de la Fundació a l’ADF, és de 1.200 euros.